Rebelz

Rebelz

Arno & Iris ontwierpen het logo en het interieur van REBELZ aan de Rotte, een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden door hen in de praktijk op te leiden tot kok of gastvrouw. Met hun ontwerp geven Arno & Iris vorm aan de missie van het restaurant, gevestigd in een voormalige limonadefabriek aan de Bergse Rechter Rottekade.

Bij REBELZ aan de Rotte stap je als het ware een verhaal binnen. Een verhaal over het maken van keuzes in je leven, die soms goed voor je uitpakken en soms minder goed. REBELZ gelooft dat iedereen altijd een tweede kans verdient.

De kleuren van de pijlen, die de keuzes symboliseren, kunnen rood, groen of oranje zijn. En zo vormt er een levenspad. Onderweg zijn er allerlei krachten die aan je trekken als mens, die ervoor zorgen dat je binnen je eigen grenzen blijft of er soms over heen gaat. Centraal staat de positieve visie dat je gezamenlijk iets moois kunt neerzetten.

Samen met de Syrische chef en coach werd bier ontwikkeld door Eurotrash Brewery, de brouwerij van Arno & Iris. Zij ontwierpen ook de menukaarten; die heten hier ‘aanvraagformulier’: onderop is ruimte voor een ‘handtekening voor akkoord’.